Φωτια Στην Παρο / Καθημερινά Θαλάσσια Μπάνια στο Πόρτο Ράφτη

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην πάρο και συγκεκριμένα στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου. Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο . Οι εστίες είναι δύο και στο σημείο επικρατούν ισχυροι .

Καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το βράδυ της δευτέρας, όταν και ξέσπασε η . Καθημερινά Θαλάσσια Μπάνια στο Πόρτο Ράφτη
Καθημερινά Θαλάσσια Μπάνια στο Πόρτο Ράφτη from www.mavrogiannistravel.gr
Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση προς τη μεριά του μώλου, όπου υπάρχουν ξηρά . Ύστερα από υπεράνθρωπες ολονύχτιες προσπάθειες και αφού το πρωί της τρίτης (14.06.2022) ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, η φωτιά που ξέσπασε στην . Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο . Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην πάρο και συγκεκριμένα στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου.

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο .

Η φωτιά άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν. Συνεχίζει να μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην πάρο σε δύσβατη. Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο . Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση προς τη μεριά του μώλου, όπου υπάρχουν ξηρά . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας στο νησί της πάρου. Δημιουργήθηκαν πάνω από δύο μέτωπα. Ύστερα από υπεράνθρωπες ολονύχτιες προσπάθειες και αφού το πρωί της τρίτης (14.06.2022) ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, η φωτιά που ξέσπασε στην . Ο αέρας από βόρειος «γύρισε» σε νοτιά και η φωτιά που ξέσπασε χθες (13.06.2022) το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση στους πρόποδες του αγίου . Καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το βράδυ της δευτέρας, όταν και ξέσπασε η .

Η φωτιά άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν. Οι εστίες είναι δύο και στο σημείο επικρατούν ισχυροι . Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση προς τη μεριά του μώλου, όπου υπάρχουν ξηρά .

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο . Παύλος Î
Παύλος Î"αλακτερός from citynow.gr
Οι εστίες είναι δύο και στο σημείο επικρατούν ισχυροι . Η φωτιά καίει από το βράδυ της δευτέρας χαμηλή βλάστηση και δεν έχει απειλήσει κατοικίες. Ύστερα από υπεράνθρωπες ολονύχτιες προσπάθειες και αφού το πρωί της τρίτης (14.06.2022) ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, η φωτιά που ξέσπασε στην . Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο .

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην πάρο και συγκεκριμένα στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου.

Ο αέρας από βόρειος «γύρισε» σε νοτιά και η φωτιά που ξέσπασε χθες (13.06.2022) το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση στους πρόποδες του αγίου . Φωτιά εκδηλώθηκε στην πάρο στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου. Ύστερα από υπεράνθρωπες ολονύχτιες προσπάθειες και αφού το πρωί της τρίτης (14.06.2022) ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, η φωτιά που ξέσπασε στην . Δημιουργήθηκαν πάνω από δύο μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας στο νησί της πάρου. Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση προς τη μεριά του μώλου, όπου υπάρχουν ξηρά . Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο . Συνεχίζει να μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην πάρο σε δύσβατη.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας στο νησί της πάρου. Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Συνεχίζει να μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην πάρο σε δύσβατη.

Οι φλόγες καίνε σε χορτολιβαδική έκταση προς τη μεριά του μώλου, όπου υπάρχουν ξηρά . ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΡΟÎ
ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΡΟÎ"Ο â€" KAIPOUTHEOS.GR from www.kaipoutheos.gr
Καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το βράδυ της δευτέρας, όταν και ξέσπασε η . Ύστερα από υπεράνθρωπες ολονύχτιες προσπάθειες και αφού το πρωί της τρίτης (14.06.2022) ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, η φωτιά που ξέσπασε στην . Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Ο αέρας από βόρειος «γύρισε» σε νοτιά και η φωτιά που ξέσπασε χθες (13.06.2022) το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση στους πρόποδες του αγίου . Η φωτιά άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν.

Δημιουργήθηκαν πάνω από δύο μέτωπα.

Η πηγή είναι η μόνη επίσημη αφού στην πάρο οι πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου με οχήματα βρίσκονται επί του σημείου και δεν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει και . Δημιουργήθηκαν πάνω από δύο μέτωπα. Συνεχίζει να μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην πάρο σε δύσβατη. Η φωτιά άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν. Φωτιά στην πάρο / φωτογραφία: Φωτιά εκδηλώθηκε στην πάρο στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου. Ο αέρας από βόρειος «γύρισε» σε νοτιά και η φωτιά που ξέσπασε χθες (13.06.2022) το βράδυ σε χαμηλή βλάστηση στους πρόποδες του αγίου . Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην πάρο και συγκεκριμένα στους πρόποδες του αγίου αντώνη προς την πλευρά του μώλου. Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στον μώλο .

Φωτια Στην Παρο / Καθημερινά Θαλάσσια Μπάνια στο Πόρτο Ράφτη. Η φωτιά άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας στο νησί της πάρου. Φωτιά στην πάρο / φωτογραφία:

Post a Comment

Previous Post Next Post